Skip to main content

ICT aanbesteden kunt u gerust overlaten aan Inkada. Onze expertise staat garant voor de best mogelijke uitvoering van uw ICT aanbesteding. Voor Europese- en overige aanbestedingen leiden wij alles voor u in goede banen. Wij hebben ruime- en aantoonbare ervaring, die wij graag voor u inzetten.

ICT aanbesteden perfect uitgevoerd

Het aanbesteden van uw ICT benaderen wij zeer serieus. Onze expertise zetten we in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze kennis van contracten en juridische aspecten van ICT aanbestedingen zijn hierbij een grote hulp.

Inkada, voor Europese- en overige ICT aanbestedingen

ICT aanbesteden voert Inkada uit voor de non-profit sector, het bedrijfsleven en de overheid. Daardoor zijn we ook volledig op de hoogte van de richtlijnen en regelgeving betreffende Europese ICT aanbestedingen.

Jarenlange ervaring wordt voor uw organisatie ingezet

In het aanbesteden van ICT hebben wij veel ervaring opgedaan. Onze klantenkring bestaat onder andere uit gemeenten, zelfstandige bestuursorganen, commerciële bedrijven, scholen en zorginstellingen. Vraag gerust een referentielijst bij ons aan.

ICT aanbesteden verzorgen we ook graag voor uw organisatie. Wilt u precies weten wat de meerwaarde van onze diensten voor u betekent? Neem dan nu contact op met Inkada.