Skip to main content

Wij zijn verheugd om u te kunnen informeren over het feit dat onze organisatie met ingang van 19 september 2022 overgenomen is door Adjust Consulting B.V..

Wie is Adjust Consulting ?
Adjust is hét authentieke bureau voor inkoop en contractmanagement dat door specialisaties klant- en maatschappelijke impact maximaliseert. Advies geven ze met hart, ziel en geweten, zodat zij een positieve bijdrage leveren aan een betere wereld. Dit doen ze vanuit de kernwaarden menselijk & zakelijk. De ervaren consultants zijn expert binnen hun vakgebied & weten alles van wet- en regelgeving. Zij hebben oog voor mens & omgeving, focussen zich voortdurend op resultaat en het vinden van duurzame oplossingen op het gebied van inkoop en projectmanagement.

Wat gaat dit betekenen voor de dienstverlening van Inkada?
Voor de dienstverlening van Inkada zullen er geen wijzigingen zijn. Wij blijven onze diensten vanuit ons kantoor in Almelo op dezelfde wijze en met dezelfde mensen uitvoeren. Ook onze voormalige eigenaar, Willem Maassen van den Brink, blijft actief als projectleider/directeur. Daarbij hebben wij het voordeel dat er ook geput kan worden uit de kennis en expertise van de mensen van Adjust. Een zeer waardevolle aanvulling voor onze organisatie.