Skip to main content
Nieuws

InkoopMeesters verder onder de naam Inkada

Beste InkoopMeesters-relatie,

Zoals bekend is InkoopMeesters per 1 november 2023 onderdeel geworden van Adjust Consulting. In 2022 werd ook Inkada onderdeel van Adjust Consulting. Inmiddels zijn beide bedrijven al intensief aan het samenwerken en integreren. Gezien onze overeenkomsten in werkwijze en visie is het nu tijd voor de volgende stap.

Dit voorjaar gaat InkoopMeesters verder onder de naam Inkada. Dit betekent dat de naam InkoopMeesters op termijn zal verdwijnen. Wij begrijpen dat deze naamswijziging vragen bij u kan oproepen. Wij gaan er alles aan doen om een mogelijke verandering voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Hieronder zetten we alvast de belangrijkste vragen en antwoorden op een rijtje.

Wanneer gaat de naamwijziging in?

Vanaf 1 juni 2024 gaat InkoopMeesters verder onder de naam Inkada.

Wat verandert er voor bestaande opdrachten?

De lopende projecten en voorwaarden blijven ongewijzigd. De opdrachten worden nog steeds uitgevoerd door dezelfde inkoopadviseur en volgens de afspraken die voor die opdracht zijn gemaakt.

En wat bij nieuwe opdrachten?

Bij nieuwe opdrachten, ook voor 1 juni 2024 gaan wij per direct werken vanuit Inkada. Op het moment dat een nieuwe opdracht wordt gestart word je geïnformeerd over wat dit voor je betekent. Denk hierbij aan toegang tot het TenderNed account vanuit een Inkada e-mailadres, het werken met verbeterde documenten en een andere wijze van factureren.

Blijft mijn contactpersoon hetzelfde?
Ja, je behoudt de huidige contactpersoon – met het bekende telefoonnummer en een nieuw e-mailadres.  Wij gaan per 1 juni 2024 over op een: voorletterachternaam@inkada.nl e-mailadres, maar blijven ook nog even bereikbaar via ons oude e-mailadres.

Krijgt InkoopMeesters een nieuw kantoor?
InkoopMeesters is in de zomer van 2023 verhuisd naar een mooi nieuw pand in Schijndel. Dit pand blijft de vestigingsplaats van de inkoopadviseurs van oud InkoopMeesters. Inkada heeft zo een vestiging in Almelo én in Schijndel. Uiteraard kunnen we ook gebruik maken van het hoofdkantoor en faciliteiten van Adjust in Amstelveen. Zo kunnen we u in de toekomst nog beter van dienst zijn.

Moet ik mijn crediteurgegevens al aanpassen?

Je hoeft de naamswijziging nog niet door te voeren in jullie systeem. In mei volgt nog een bericht met de adres- en financiële gegevens voor de (financiële) administratie.

Andere vragen?
Zijn er andere vragen? Neem dan contact op met je vaste contactpersoon.

Hartelijke groet namens InkoopMeesters en Inkada

Jean-Paul Roegies en Ramon Nieuwenhuizen