Skip to main content

Projectleider Materieel bij Veiligheidsregio Fryslân

“Het team van Inkada is laagdrempelig, betrokken, brengt inhoudelijke kennis mee en blijft ten alle tijden professioneel!

Veiligheidsregio Fryslân is een gemeenschappelijke regeling waarvan Brandweer Fryslân onderdeel uitmaakt.
Inkada heeft de volgende aanbestedingen voor Brandweer Fryslân begeleidt:

  • Tankautospuit
  • Redvoertuig
  • Bluskleding
  • Redgereedschap

Inkada onderscheidt zich sterk ten opzichte van andere inkoop-en adviesbureaus als het om specifieke brandweerkennis gaat. Inkada is vertrouwd met de materie en kent de wereld van de brandweer als het om beroeps- en vrijwilligers gaat. Ook de kennis binnen de leveranciersmarkt is hen niet vreemd. Als Brandweer Fryslân bevelen wij Inkada van harte aan en zien uit naar een mogelijke nieuwe samenwerking!”

Strategisch Inkoper / Officier van Dienst bij Veiligheidsregio Twente

“Vanuit Inkada hebben we een erg goede ondersteuning gehad voor de uitvoer van diverse inkoopprojecten.

De vanuit Inkada ingehuurde inkoopadviseur heeft een brede expertise; naast een uitgebreide kennis van het inkoop vak, de aanbestedingspraktijk en bijbehorende juridische vraagstukken is ook de benodigde inhoudsdeskundigheid meegebracht.

Binnen onze brandweerorganisatie is dit erg prettig: de diverse vakinhoudelijk betrokkenen en de potentiële leveranciers zijn aan de hand meegenomen door onder meer een complexe concurrentiegerichte dialoog.

De inkoopadviseur van Inkada heeft diverse (Europese-) aanbestedingstrajecten voor ons uitgevoerd, zoals sanitaire middelen, catering, meerjarig gebouwonderhoud (E/W en Bouwkundig), maar ook de inkoop van echte specifieke ‘brandweer producten’ zoals hoogwerkers, redvoertuigen en HV-voertuigen is aan Inkada toevertrouwd.

Inkada is een prettige partner en heeft uitgebreide kennis en kunde op het gebied van facilitaire- en brandweer specifieke inkoopvraagstukken.”