Skip to main content

Schoonmaak aanbesteden vergt specialistische kennis. Inkada heeft die kennis en zeer ruime ervaring om uw aanbestedingtraject tot een succes te maken. Wij verzorgen schoonmaak aanbestedingen voor bedrijfsleven, overheid en non-profit. Het inzetten van Inkada verschillende voordelen voor u.

De specialistische kennis en ervaring van Inkada

In het aanbesteden van schoonmaak heeft Inkada een jarenlange ervaring. U kunt meeprofiteren van de know-how die we daarmee hebben vergaard.

Schoonmaak aanbesteden voor overheid, non-profit en bedrijfsleven

Of het nu om Europese schoonmaak aanbesteding gaat of om aanbestedingen voor het bedrijfsleven, wij weten van de hoed en de rand. Wij zijn voortdurend op de hoogte van nieuwe regelgeving en richtlijnen en regelen we voor u de beste afspraken en prijzen.

Voordelen voor u als opdrachtgever

Schoonmaak aanbesteden is één van onze kernactiviteiten. Legt u deze specifieke job in handen van Inkada, dan kunt u zich blijven concentreren op uw eigen core business. Inkada voert het aanbesteden van schoonmaak doeltreffend en efficiënt uit, wat voor u een grote besparing kan opleveren, die nog jaren doorwerkt.

Laat uw schoonmaak dus aanbesteden door Inkada, de specialist in facilitaire aanbesteding. Neem dus nu contact op met één van onze ervaren adviseurs voor een vrijblijvend gesprek.